Werkwijze

Veel opdrachtgevers zien op tegen allerlei beslissingen, formaliteiten en onzekerheden. Als u mij als uw coach en controller betrekt bij het (ver)bouwtraject, kan ik veel werk en zorgen bij u wegnemen. Dit bespaart u veel tijd en onnodige kosten.

In een eerste informatief en vrijblijvend gesprek met de opdrachtgever bespreken we de wensen en plannen. Ook overleggen we dan welke ondersteuning ik daarbij kan bieden. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Zodra overeenstemming hierover is bereikt wordt gestart met de werkzaamheden.
 
Plezierig zaken doen komt de kwaliteit ten goede. Uitgangspunt is altijd dat mijn ondersteuning voor alle partijen leidt tot een prettige realisatie van de bouwplannen. Het proces van voorbereiden en bouwen moet plezierig en gestroomlijnd verlopen. Dit draagt niet alleen bij aan een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar zorgt ook voor meer ontspanning tijdens de bouw en voor meer woongenot in uw (verbouwde) woning.

Momenteel word ik, veelal via mond-tot-mond reclame, door bouwondernemingen en particulieren ingeschakeld voor advies en begeleiding bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. Ondanks de recessie in de bouw blijkt dat opdrachtgevers nog altijd mijn assistentie waarderen en zien als een essentieel aspect voor prettig bouwen.