Even voorstellen

Mijn naam is Bert Steffens, ik ben woonachtig in Haaksbergen, getrouwd en heb drie kinderen. Sinds 2010 run ik mijn eigen bedrijf, als zelfstandige zonder personeel, onder de naam Bert Steffens Bouwadvies.

Na het Atheneum heb ik de opleiding HBO-bouwkunde afgerond. Vervolgens bij een aantal bouwondernemingen gewerkt die actief zijn in de traditionele bouw, houtskeletbouw of een combinatievorm hiervan. Vanuit technische en commerciële functies heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van particulieren bij allerlei bouw- en aanverwante activiteiten. Mede door een intensieve samenwerking met een aantal gerenommeerde architecten heb ik ook kennis opgedaan over vormgeving, kleuren en materialen.

Ook heb ik een ruime expertise opgebouwd in:
  • de begeleiding en advisering bij individuele opdrachten en projecten, voor woningen en appartementen, vanaf
        het eerste initiatief tot en met de oplevering
  • bouwregelgeving, procedures en bijbehorende juridische ondersteuning
  • bouwtechnieken voor ruwbouw en afbouw, bij zowel nieuw- als verbouw
  • het beoordelen van ontwerpen, bestekken en offertes.

In 2010 heb ik besloten om mijn expertise aan te bieden vanuit een eigen onderneming. Over het algemeen is er bij particulieren en bedrijven veel behoefte aan ondersteuning en bemiddeling in het bouwproces. Veel particulieren zien op tegen de bouw en alles wat daarbij komt kijken. Veelal onvoldoende vertrouwen, onbekendheid met de materie, onvoldoende tijd door werk, bedrijf en/of gezin. Met die wetenschap ben ik gemotiveerd van start gegaan.

Collega’s en mensen waarmee of waarvoor ik heb gewerkt omschrijven mij als open, eerlijk en betrouwbaar. Ik denk kwaliteits- en klantgericht. Ben een individualist die ook in teamverband goed functioneert. Onderling vertrouwen is de voorwaarde voor prettig zaken doen.

Wilt u weten wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen? Bel of mail dan voor het maken van een afspraak. Ik help u graag!